Gezichtssauna bij huidaandoening

0
Gezichtssauna

Steeds vaker kiezen mensen voor een gezichtssauna. Is dit voor jouw compleet onbekend? Dan wordt het tijd om hier meer over te weten te komen. Met dit beauty ritueel biedt je de best mogelijke verzorging voor je huid.

Wat is een gezichtssauna?

Tijdens een behandeling met een gezichtssauna wordt je gezicht gereinigd met warme stoom. Hierdoor gaan je poriën open staan, je profiteert van een diepe reiniging en een gezichtssauna is ook nog eens heerlijk ontspannend.

Bij welke huidaandoeningen is een gezichtssauna effectief?

Heb je last van zwarte puntjes, oneffenheden, pukkels of acne? In alle gevallen heb je vast al verschillende lotions en gezichtscrèmes geprobeerd. Niet altijd even effectief, want je huid kan er door verstopt raken, waardoor je huid alleen nog maar slechter wordt. Door het stomen tijdens de sauna krijg je een gereinigde en egalere huid, zelfs tot in de diepste poriën.

Positieve effecten op de huid

Of je nu een normale, droge, gemengde of vette huid hebt, een gezichtssauna heeft in alle gevallen vele positieve effecten. Je huid ziet er na de behandeling gerevitaliseerd, egaal en vitaal uit en in het geval van en gemengde of vette huid glimt je gezicht minder.

Tips & Tricks voor gezichtssauna’s

  • Gebruik je het apparaat thuis, dan wil je natuurlijk wel het beste resultaat boeken. Let erop dat je gezicht volledig gereinigd is en gebruik de sauna voor 5-15 minuten.
  • Heb je last van een vette huid, dan doet het je goed om de behandeling iedere week uit de voeren.
  • Gaat het om een droge huid, dan heb je aan tweewekelijks gebruik meer dan genoeg.

Producten bij gezichtssauna’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *